Δελτίο Τύπου

"Συσπείρωση - Εξωστρέφεια - Δυναμικότερη συμμετοχή των επαγγελματιών μελών του ΣΠΑΤΕ"


Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση του ΣΠΑΤΕ για το καλωσόρισμα του 2020!


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου ο οποίος χαιρέτισε την διοργάνωση και τους παρευρισκόμενους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, και ο Γ.Γ. του Ε.Ε.Α.  και πρόεδρος της Επιτροπής Διαμεσολάβησης κ. Δ. Γαβαλάκης ο οποίος και αναφέρθηκε στις δράσεις του Επιμελητηρίου οι οποίες αφορούν σημαντικά θέματα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. 


Η πρόεδρος του ΣΠΑΤΕ, κα Μαρία Δημητριάδη, εκκίνησε την εκδήλωση στέλνοντας μήνυμα συσπείρωσης, εξωστρέφειας και δυναμικότερης συμμετοχής των επαγγελματιών μελών του Συλλόγου.


Κύριοι στόχοι για το 2020 του Συλλόγου η χρήση ηλεκτρονικών εργαλείων, εκσυγχρονίζοντας και αναβαθμίζοντας τον τρόπο επικοινωνίας των μελών του, την ενδυνάμωση των σχέσεων του και την κάλυψη των αναγκών των μελών του.


Ήδη είναι σε λειτουργία η ηλεκτρονική σελίδα του Συλλόγου στο διαδίκτυο και η επίσημη σελίδα του στο Facebook! Με δίαυλο επικοινωνίας το messenger αποσκοπεί στην πιο άμεση επικοινωνία με τα μέλη του.


Σε επίπεδο ενίσχυσης των θέσεων των μελών του στην αγορά, έχει συντάξει ένα ερωτηματολόγιο, στοχεύοντας μέσα από τις απαντήσεις των μελών να εντοπίσει προβλήματα που αντιμετωπίζουν.


Δίνοντας βαρύτητα στο θέμα της εκπαίδευσης, τονίζει την αναγκαιότητα εκσυγχρονισμού και σχεδιασμού έτσι ώστε να διευκολυνθεί η πορεία των μελών του στην αγορά και να λύσει τα προβλήματα.


Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε ομιλία που είχε προγραμματιστεί, από την κα Αγγελίνα Μιχαηλίδου (General Manager & partner REPONSE. Member BoD EIEP, EEDE) και είχε ως θέμα «Το μοναδικό εργαλείο προσέγγισης στην ψηφιακή εποχή».


Η πρόεδρος και όλο το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστούν τους συναδέλφους για την παρουσία τους και επιφυλάσσονται για νέες εκδηλώσεις!0 προβολές

Έδρα : Βουλής 7, 105 62 Αθήνα, Greece

Δ/νση επικοινωνίας : Βολανάκη 11, 115 26 Αθήνα

210/6912456

210/3233808

Πνευματικά Δικαιώματα © 2020 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα - Σ.Π.Α.Τ.Ε